Economia agro-alimentare / Food Economy

3 issues per year, ISSN 1126-1668, ISSNe 1972-4802

Journal Homepage Image

Società Italiana di Economia Agro-Alimentare (SIEA) 

Editor in Chief
: Maurizio Canavari (Alma Mater Studiorum-Università di Bologna)

Associate editors: Valeria Borsellino (Università degli Studi di Palermo, Italy), Martin K. Hingley (University of Lincoln, United Kingdom), Christine Mauracher (Università Ca' Foscari Venezia, Italy), Simona Naspetti (Università Politecnica delle Marche, Italy), John L. Stanton (Saint Joseph's University, Philadelphia, USA), Stefanella Stranieri (Università degli Studi di Milano, Italy)

Scientific Advisory BoardThemistoklis Altintzoglou (Nofima, Norway), Gervasio Antonelli (Università degli Studi di Urbino “Carlo Bo”, Italy), Leila Baghdadi (Tunis Business School, Tunisia), Dominique Barjolle (Eidgenössische Technische Hochschule Zürich, Switzerland), Nicola Cantore (United Nations Industrial Development Organization, International), Alessio Cavicchi (Università degli Studi di Macerata, Italy), Catherine Chan-Halbrendt (University of Hawaii, USA), Marco Costanigro (Colorado State University, USA), Hartwig De Haen (Georg-August-Universität Göttingen, Germany), Hans De Steur (Universiteit Gent, Belgium), Francesco Di Iacovo (Università degli Studi di Pisa, Italy), Mariantonietta Fiore (Università degli Studi di Foggia , Italy), Christopher J. Griffith (Broadmayne Hygiene Consultancy, UK), Elisabetta Gotor (Bioversity International, International), Francesca Valeria Hansstein (Shanghai University of Finance and Economics, China), Wuyang Hu (University of Kentucky, USA), Drini Imami (Universiteti Bujqësor i Tiranës, Albania), Alessio Ishizaka (University of Portsmouth, UK), Kostas Karantininis (Sveriges lantbruksuniversitet & University of Saskatchewan, Sweden & Canada), Athanasios Krystallis (Hellenic Research House, Greece), Song Soo Lim (Korea University, Republic of Korea), Tomás López-Guzmán (Universidad de Cordoba, Spain), Livia Madureira (Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Portugal), Andrea Marchini (Università degli Studi di Perugia, Italy), Inmaculada Martinez-Zarzoso (Georg-August-Universität Göttingen & Universitat Jaume I de Castellon, Germany & Spain), Aristides Matopoulos (Aston University, UK), Oliver Meixner (Universität für Bodenkultur Wien, Austria), Rodolfo M. Nayga (University of Arkansas, USA), Concetta Nazzaro (Università degli Studi del Sannio, Italy), Fabio Parasecoli (New York University, USA), Søren Marcus Pedersen (Københavns Universitet, Denmark), Giovanni Quaranta (Università degli Studi della Basilicata, Italy), Robert B. Richardson (Michigan State University, USA), Carlo Russo (Università degli Studi di Cassino e del Lazio Meridionale, Italy), Riccardo Scarpa (Durham University & Università degli Studi di Verona, UK & Italy), Ramona Teuber (Justus-Liebig-Universität Gießen, Germany), Mara Thiene (Università degli Studi di Padova, Italy), Stefania Troiano (Università degli Studi di Udine, Italy), Maro Vlachopoulou (Panepistimio Makedoniae, Greece), John Wilkinson (Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro, Brazil).

SIEA Presidential Board: Pietro Pulina (Presidente, Università degli Studi di Sassari), Lucia Briamonte (CREA - Consiglio per la ricerca in agricoltura e l’analisi dell’economia agraria), Silvio Menghini (Università degli Studi di Firenze), Biagio Pecorino (Università degli Studi di Catania), Domenico Regazzi (Past President, Alma Mater Studiorum - Università di Bologna), Rocco Roma (Università degli Studi di Bari “Aldo Moro”).

Editorial secretariat: Alessandro Palmieri Dipartimento di Economia e Ingegneria agrarie, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, viale Giuseppe Fanin, 50 - 40127 Bologna (BO), Italy, tel: +39 0512096126; fax +39 0512096105; e-mail: economiaagroalimentare@siea.it
 




Submit your paper to Economia agro-alimentare / Food Economy